FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gerard Depardieu želi kupiti vinograd u Mađarskoj

BORDEAUX, 19. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Francuski glumac GerardDepardieu želi uložiti novac u vinograd u Mađarskoj i tako povećativrijednost svog imutka koji čini dvadesetak viograda diljem svijeta,izjavio je u nedjelju na sajmu Vinexpo u Bordeauxu, na jugozapaduFrancuske.
BORDEAUX, 19. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Francuski glumac Gerard Depardieu želi uložiti novac u vinograd u Mađarskoj i tako povećati vrijednost svog imutka koji čini dvadesetak viograda diljem svijeta, izjavio je u nedjelju na sajmu Vinexpo u Bordeauxu, na jugozapadu Francuske.

"Zajedno s Bernardom Magrezom uskoro kanim kupiti vinograd površine 4 do 5 hektara uz jezero Balaton, gdje ću najvjerojatnije proizvoditi crno vino", otkrio je glumac AFP-u u prigodi najvećeg svjetskog sajma vina i alkoholnih pića koji se u Bordeauxu održava do četvrtka.

"Razmišljam o tomu već petnaestak godina, otkako sam na snimanju filma u Mađarskoj susreo Gabora Jardosa, direktora vinarije Szeremleuy", dodao je.

Depardieu je zajedno s Bernardom Magrezom suvlasnik dvadesetak vinograda u svijetu, u Francuskoj u pokrajinama Anjou (zapad) i Cotes du Rhone (središte-istok), zatim u Alžiru, Maroku, Španjolskoj, Italiji i Sjedinjenim Državama, u Napa Valley u Kaliforniji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙