FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždin: Teško se ozlijedila udarivši u teretnjak

VARAŽDIN, 8. srpnja 2005. (Hina) - U prometnoj nesreći što se danasdogodila u mjestu Majerju u Varaždinskoj županiji ozljede opasne zaživot zadobila je 26-godišnja vozačica udarivši u teretnjaksrbijansko-crnogorskih registracijskih oznaka, izvijestila jevaraždinska Policijska uprava.
VARAŽDIN, 8. srpnja 2005. (Hina) - U prometnoj nesreći što se danas dogodila u mjestu Majerju u Varaždinskoj županiji ozljede opasne za život zadobila je 26-godišnja vozačica udarivši u teretnjak srbijansko-crnogorskih registracijskih oznaka, izvijestila je varaždinska Policijska uprava.

Nesreća se dogodila jutros u 7 sati, a u 14 sati teretno vozilo registracijskih oznaka SiCG pomaknuto je izvan kolnika te je cesta D2 otvorena za promet, a nakon 17 sati očekuje se dolazak zamjenskoga teretnog vozila u koji će se pretovariti ploče cinka koje je prevozilo spomenuti teretnjak, navodi PU.

Kako je izviješćeno, nesreća se dogodila kad je S.K. (26), vozeći osobnim automobil Ulicom Stjepana Radića, počela obilaziti teretno vozilo koje je na desnom rubnjaku zaustavio vozač M.D. (41) kako bi otvorio dvorišna vrata. Dok ga je obilazila, vozačica je prešla na lijevi kolnički trak i prednjim lijevim dijelom automobila udarila u prednji lijevi dio teretnjaka registracijskih oznaka SiCG kojim je iz suprotna smjera upravljao D.I. (24).

Nakon udara teretnjak se odbio u lijevo izvan kolnika i udario u zid obiteljske kuće br. 91 u vlasništvu I.B. (75) te u dvorišnu ogradu kuće br. 93.

Osobni automobil odbačen je na lijevi bočni dio zaustavljenog teretnog vozila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙