FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Utvrđen identitet trojice poginulih u sudaru s vlakom

KOPRIVNICA, 2. srpnja 2005. (Hina) - Utvrđen je identitet vozača idvojice putnika u automobilu Opel kadet, koprivničke registracijskeoznake, koji je danas u 17,15 sati podletio pod vlakKoprivnica-Varaždin, na prijelazu preko pruge od Kunovec Brega zaKuzminec, izvijestila je večeras u 23,30 sati Policijska upravakoprivničko-križevačka.
KOPRIVNICA, 2. srpnja 2005. (Hina) - Utvrđen je identitet vozača i dvojice putnika u automobilu Opel kadet, koprivničke registracijske oznake, koji je danas u 17,15 sati podletio pod vlak Koprivnica-Varaždin, na prijelazu preko pruge od Kunovec Brega za Kuzminec, izvijestila je večeras u 23,30 sati Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Poginuli su vozač automobila Antrija Strmečki (46) iz Kuzminca, te putnici Šimun Tokalić (22) iz Grbaševca i Goran Mišković (39) iz Vojvodinca.

Njihova tijela izvukli su iz smrskanog automobila pripadnici Javne vatrogasne postrojbe i Koprivnice.

Policija ističe kako se automobil nije zaustavio na pružnom prijelazu (bez zvučne i svjetlosne signalizacije), u trenutku nailaska vlaka, koji je udario automobil i gurao ga 500-tinjak metara.

Zbog očevida promet na pruzi Koprivnica-Varaždin bio je zatvoren od 17,15 do 24 sata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙