FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na autocesti kod Šibenika poginula 56-godišnja Zagrepčanka

ŠIBENIK, 2. srpnja 2005. (Hina) - Pedesetšestogodišnja Đ.K. iz Zagrebapoginula je u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko četiri satadogodila na dionici autoceste Zagreb - Split između Vrpolja iDugopolja.
ŠIBENIK, 2. srpnja 2005. (Hina) - Pedesetšestogodišnja Đ.K. iz Zagreba poginula je u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko četiri sata dogodila na dionici autoceste Zagreb - Split između Vrpolja i Dugopolja.

Jedna žena i petogodišnja djevojčica teško su ozlijeđene, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Nesretna Zagrepčanka bila je putnica u hondi civic, zagrebačkih registarskih oznaka, kojom je upravljao 34-godišnji Zagrepčanin Z.K.

Zbog neprilagođene brzine, vozač je izgubio nadzor nad vozilom i preko uzdignutog rubnika skrenuo na kameno-zemljani dio iznad razine ceste.

Automobil je udario i srušio stup prometne signalizacije, nakon čega se nekoliko puta prevrnuo.

Đ.K. umrla je vozilu Hitne pomoći na putu prema šibenskoj Općoj bolnici. Teško je ozlijeđena 33-godišnja T.S. iz Zagreba, koja je zadržana u KBC-u "Firule" u Splitu, te petogodišnja djevojčica, koja je primljena u Opću bolnicu u Šibeniku.

Tridesetčetvorogodišnji vozač, koji je prozročio nesreću, nije ozlijeđen, utvrđeno je nakon pregleda u KBC-u "Firule".

Očevid na mjestu nesreće obavio je istražni sudac Županijskoga suda u Šibeniku Dalibor Dukić, a protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙