FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glumica Zsa Zsa Gabor pretrpjela srčani udar

LOS ANGELES, 7. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Zsa Zsa Gabor, glumicamađarskog porijekla i pripadnica hollywoodskog visokog društva,pretrpjela je srčani udar i operirala je arteriju u losangeleskojbolnici, izjavio je njen suprug Frederic von Anhalt u četvrtak.
LOS ANGELES, 7. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Zsa Zsa Gabor, glumica mađarskog porijekla i pripadnica hollywoodskog visokog društva, pretrpjela je srčani udar i operirala je arteriju u losangeleskoj bolnici, izjavio je njen suprug Frederic von Anhalt u četvrtak.

"Ona se sada oporavlja i morat ćemo sačekati da vidimo kako je. Liječnici su vrlo optimistični glede njenog oporavka. Operacija je bila uspješna", rekao je von Anhalt agenciji Reuters.

Ovo je drugi srčani udar koji je Gabor preživjela, a 2002. godine je u automobilskoj nesreći zadobila ozljede glave radi kojih je kratko liječena u bolnici.

Zsa Zsa Gabor, za koju se vjeruju da je u svojim osamdesetim godinama, došla je u Sjedinjene Države prije Drugog svjetskog rata. Tijekom filmske karijere postala je poznata po glamuru, duhovitosti, temperamentu i sklonosti luksuzu, pa i po tome što je sve zvala "darling" (dragi/draga).

Frederic von Anhalt njen je osmi suprug, rođen je u Njemačkoj i Vojvoda je od Saske. Zsa Zsa Gabor kao datum svog rođenja navodi 7. veljače ali je uvijek odbijala otkriti godinu svog rođenja, a vjeruje se da je rođena između 1921. i 1923. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙