FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradonačelnik Zagreba izrazio sućut građanima Londona

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić,koji se nalazi u jednodnevnom radnom posjetu Beču, uputio je učetvrtak u povodu terorističkih napada na London londonskomgradonačelniku Kenu Livingstoneu brzojav sućuti i podrške.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji se nalazi u jednodnevnom radnom posjetu Beču, uputio je u četvrtak u povodu terorističkih napada na London londonskom gradonačelniku Kenu Livingstoneu brzojav sućuti i podrške.

"Građanima Londona i Vama osobno izražavam najiskreniju sućut i prijateljsku solidarnost u ime grada Zagreba i svoje osobno ime, zbog tragedije koja je danas pogodila London i njegove građane", stoji u Bandićevoj poruci Livingstonu.

Najmanje 45 osoba je poginulo, a tisuću je ozlijeđeno, od čega 150 teško, u višestrukim eksplozijama koje su u četvrtak ujutro pogodile London, objavila je britanska televizijska postaja Sky TV pozivajući se na bolničke izvore.

Britanski premijer Tony Blair izjavio je u četvrtak da je "prilično jasno" da je London pogođen serijom terorističkih napada.

"Prilično je jasno da je to bila serija terorističkih napada", rekao je britanski premijer u svom prvom komentaru na višestruke eksplozije koje su ranije u četvrtak odjeknule središtem Londona.

Neimenovani arapski izvori obznanili su britanskom BBC-u da su višestruki napadi na londonski transportni sustav u četvrtak djelo terorističke mreže al-Qaide.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙