FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić sutra u posjetu bečkom gradonačelniku

ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - Zagrebački će gradonačelnik MilanBandić sa suradnicima sutra posjetiti Beč i susresti se s bečkimgradonačelnikom Michaelom Hauplom i predstavnicima bečkeSocijaldemokratske parije Austrije, priopćilo je danas zagrebačkoGradsko poglavarstvo.
ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - Zagrebački će gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima sutra posjetiti Beč i susresti se s bečkim gradonačelnikom Michaelom Hauplom i predstavnicima bečke Socijaldemokratske parije Austrije, priopćilo je danas zagrebačko Gradsko poglavarstvo.

Nakon radnog sastanka dvojica će gradonačelnika potpisati zajedničku izjavu o suradnji Beča i Zagreba, odnosno sporazum između gradske organizacije SDP-a Zagreba i Sozialdemokratische partei Oesterreichs - SPO-a Beča, stoji u priopćenju.

Bečki će gradonačelnik izložiti koncepciju razvoja Beča i strateške programe njezine provedbe, što će ujedno biti i glavna tema razgovora dvojice gradonačelnika. Predviđen je i dogovor o produbljivanju dosadašnje međustranačke suradnje te izmjena iskustava u unutarstranačkom radu i upravljanju gradom.

Na drugi susret dvojice gradonačelnika u samo dva mjeseca u Beč putuju i zamjenik gradonačelnika Ivo Jelušić, gradska zastupnica SDP-a Jelena Pavičić-Vukičević te suradnici Slavko Dakić i Slavko Kojić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙