FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Monegaški princ Albert II. priznao da je otac 22-mjesečnog dječaka

MONAKO, 6. srpnja 2005. (Hina/dpa/AFP) - Princ Albert II. od Monakajavno je u srijedu priznao da je otac 22-mjesečnog dječačića koji jerođen iz veze s 33-godišnjom francuskom stjuardesom Nicole Costepodrijetlom iz Togoa.
MONAKO, 6. srpnja 2005. (Hina/dpa/AFP) - Princ Albert II. od Monaka javno je u srijedu priznao da je otac 22-mjesečnog dječačića koji je rođen iz veze s 33-godišnjom francuskom stjuardesom Nicole Coste podrijetlom iz Togoa.

Prema riječima njegova odvjetnika Thierrya Lacoste, Albert "priznaje sina i želi da on svoje djetinjstvo i odrastanje provede u spokojnoj i zaštićenoj okolini, strogo udaljen od medija".

Ovim je priznanjem maleni Alexandre Coste postao legalnim nasljednikom Albertovog bogatstva procijenjenog na dvije milijarde dolara, no nema ga pravo naslijediti na prijestolju. Neće također nositi ni ime Grimaldi.

Princ Albert (47), koji je još uvijek neženja i nema drugih potomaka osim malog Alexandrea, bit će 12. srpnja okrunjen za novog vladara Monaka. Naslijedit će svog oca, princa Rainiera III. koji je preminuo 6. travnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙