FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Princ William diplomirao

LONDON, 23. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Kraljica Elizabetha IIpriključila se stotinama drugih ponosnih rođaka u četvrtak kako bipratila kako njen unuk princ William zajedno s drugim studentima nasveučilištu St. Andrew prima diplomu.
LONDON, 23. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Kraljica Elizabetha II priključila se stotinama drugih ponosnih rođaka u četvrtak kako bi pratila kako njen unuk princ William zajedno s drugim studentima na sveučilištu St. Andrew prima diplomu.

William je proveo četiri godine na najstarijem sveučilištu Škotske gdje je studirao geografiju. Studiranje je počeo s povješću umjetnosti, ali je u međuvremenu promijenio grupu.

Dobio je počasnu nagradu kao jedan od najboljih studenta na godini.

Njegov otac princ Charles također je bio na svečanosti.

Williama, koji je u utorak proslavio svoj 23. rođendan, mediji su tijekom studiranja ostavili na miru, ali je pritisak medija na nasljednika britanskog prijestolja počeo rasti.

Nekoliko je listova objavilo priče o njegovom životu prije diplome i nagađanja o mogućim djevojkama.

Princ koji je naslijedio dobar izgled i plavu kosu od majke princeze Diane, stradale u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. godine, živio je tipičnim studentskim životom u tihom katedralskom gradu, oko 50 kilometara sjeverno od Edinburgha.

Iako nije dao konačan odgovor što će raditi nakon studiranja i prije nego jednog dana postane kralj William je dao naslutiti da ga interesira vojna karijera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙