FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Županijski sud u Gospiću zaprimio optužnicu protiv Mraovića

GOSPIĆ, 6. srpnja 2005. (Hina) - Županijski sud u Gospiću zaprimio jedanas optužnicu Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci, kojom se57-godišnjeg Josu Mraovića iz Gospića tereti za silovanje američkekošarkašice Ilishe Jareett.
GOSPIĆ, 6. srpnja 2005. (Hina) - Županijski sud u Gospiću zaprimio je danas optužnicu Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci, kojom se 57-godišnjeg Josu Mraovića iz Gospića tereti za silovanje američke košarkašice Ilishe Jareett.

Joso Mraović (57) uhićen je 14. travnja zbog sumnje da je dan prije u svom hotelu silovao 28-godišnju američku državljanku, bivšu košarkašicu "Gospić Industrogradnje" Ilishu Jarett.

Pušten je nakon saslušanja, a gospićko Županijsko državno odvjetništvo nije tražilo njegovo pritvaranje. Tek kad je predmet preuzelo riječko odvjetništvo, zatražen je pritvor, pa je 22. travnja ponovno uhićen i pritvoren, a protiv njega je pokrenuta istraga.

"Optužnica će biti uručena okrivljeniku koji u roku od osam dana ima pravo prigovora, a o prigovoru odlučuje Izvanraspravno vijeće suda", izjavio je danas predsjednik Županijskog suda u Gospiću Pave Rukavina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙