FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bush stigao u Dansku

KOPENHAGEN, 5. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Američki predsjednik GeorgeBush stigao je u utorak navečer u zračnu luku Kopenhagena u službeniposjet Danskoj prije nego u srijedu navečer otputuje na summit G8 uŠkotsku.
KOPENHAGEN, 5. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Američki predsjednik George Bush stigao je u utorak navečer u zračnu luku Kopenhagena u službeni posjet Danskoj prije nego u srijedu navečer otputuje na summit G8 u Škotsku.

Busha i suprugu Lauru dočekao je danski premijer Anders Fogh Rasmussen.

Američki predsjednik će u srijedu ujutro razgovarati s premijerom Rasmussenom, jednim od najbližih europskih saveznika Sjedinjenih Država koji je rasporedio kontingent od 530 vojnika u Iraku. Dvojica čelnika će održati konferenciju za tisak.

Američki predsjednik i supruga će u srijedu biti primljeni kod kraljice Margarete II na ručak i zatim otputovati u Škotsku gdje će Bush sudjelovati na summitu G8 U Gleneaglesu.

To je četvrta turneja Georgea W. Busha u Europi nakon što je izabran na drugi mandat u studenom 2004. i njegov prvi posjet Danskoj od stupanja na vlast u siječnju 2001.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙