FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog nesreće zatvoren istarski ipsilon

ZAGREB, 3. srpnja 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće zatvorena jedionica istočnog kraka Istarskog ipsilona čvor Cerovlje-čvor Ivoli, ado kraja očevida promet teče obilazno preko Pazina, izvijestio jeHAK.
ZAGREB, 3. srpnja 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće zatvorena je dionica istočnog kraka Istarskog ipsilona čvor Cerovlje-čvor Ivoli, a do kraja očevida promet teče obilazno preko Pazina, izvijestio je HAK.

Na glavnim je prometnicama, od unutrašnjosti ka moru, kao i na Jadranskoj magistrali, promet pojačan, no, zasada teče bez gužvi i zastoja. Krajem dana očekuje se jači promet sa zastojima od mora prema unutrašnjosti. Slično će biti, s čekanjima na ukrcaj, u nekim trajektnim lukama.

HAK upozorava na jak bočni vjetar koji puše na dijelu autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, zatim na autocesti A1 kod južnoga portala tunela Mala kapela, kraj Pirovca i Šibenika, te povremeno na Maslenici do južnog portala tunela Sveti Rok. Na tim je mjestima, dakako, promet usporen.

Na GP-ima Županja, Stara Gradiška, Slavonski Brod, Kaštel, Rupa i Macelj je pojačan ulazak osobnih vozila. Izlazak je pojačan na GP Rupa i Macelj, a osobito na Bregani gdje se čeka oko pola sata. Preko GP Bajakovo teretna i osobna vozila iz zemlje izlaze u dugoj mješovitoj koloni, pa HAK savjetuje korištenje GP Tovarnik i Ilok.

U prekidu je trajekt na liniji Sumartin-Makarska zbog jakog vjetra. U trajektnim se lukama ne čeka dugo na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙