FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Cestovni razbojnici" opet u akciji

ZAGREB/KARLOVAC, 3. srpnja 2005. (Hina) - Na zagrebačkom i karlovačkompodručju "cestovni razbojnici" jučer su na sličan način opljačkaliautomobile s danskim i austrijskim državljanima.
ZAGREB/KARLOVAC, 3. srpnja 2005. (Hina) - Na zagrebačkom i karlovačkom području "cestovni razbojnici" jučer su na sličan način opljačkali automobile s danskim i austrijskim državljanima.

Na odmorištu autoceste Bregana-Županja kod Ivanić Grada, jučer oko 7 sati ujutro opljačkana je 49-godišnja danska državljanka kojoj su nepoznata dvojica muškaraca ukrala iz automobila torbicu s novcem i dokumentima, izvijestila je zagrebačka policija.

Tom prilikom nepoznati je muškarac prišao na odmorištu autoceste osobnom vozilu marke BMW upozoravajući njegovu vlasnicu na kvar na automobilu, nakon čega se udaljio.

Pošto je oštećena izašla iz vozila kako bi provjerila o čemu je riječ, drugi je muškarac za to vrijeme iz automobila ukrao torbicu.

Policija je materijalnu štetu procijenila na nekoliko tisuća kuna.

Na odmorištu autoceste A 1 "Dobra-zapad" kod Zdihova nepoznata je osoba jučer u 5,15 sati ukrala državljanki Republike Austrije K.M. (1947.) crnu žensku torbu i to u vrijeme dok joj je druga nepoznata osoba odvlačila pažnju, priopćila je karlovačka policija.

U torbi se nalazilo 1200 eura, 27.000 forinti i 180 kuna, te zlatna ogrlica i zlatni prsten. Ukupna materijalna šteta procijenjena je na oko 15.000 kuna.

Budući da je riječ o jednom od tipičnih razbojstava, posebno nad stranim turistima na odmorištima i benzinskim crpkama, glasnogovornik karlovačke policije Tomislav Kotić pozvao je turiste da ne ostavljaju torbice s novcem, dokumentima i drugom vrijednom robom na vidljivom mjestu u automobilu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙