FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Besplatna cestarina u povodu svečanog otvorenja autoceste Zagreb-Split

ZAGREB, 25. lipnja 2005. (Hina) - U povodu svečanog otvorenja autocesteZagreb-Split od nedjelje, 26. lipnja, od 6 sati, do ponedjeljka, 27.lipnja, do 6 sati, Hrvatske autoceste i Autocesta Rijeka-Zagrebomogućit će besplatno korištenje autoceste svim korisnicima koji izsmjera Zagreba i Rijeke putuju prema Splitu i obrnuto, izvijestili suiz Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka.
ZAGREB, 25. lipnja 2005. (Hina) - U povodu svečanog otvorenja autoceste Zagreb-Split od nedjelje, 26. lipnja, od 6 sati, do ponedjeljka, 27. lipnja, do 6 sati, Hrvatske autoceste i Autocesta Rijeka-Zagreb omogućit će besplatno korištenje autoceste svim korisnicima koji iz smjera Zagreba i Rijeke putuju prema Splitu i obrnuto, izvijestili su iz Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka.

Nakon sutrašnjeg završetka svečanosti otvorenja autoceste Zagreb-Split, dionica Pirovac-Vrpolje, u dužini od 33 kilometra, bit će za korisnike autoceste otvorena za promet od ponedjeljka 27. lipnja, od 6 sati, ističu u Ministarstvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙