FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI odbojka: Hrvatska - Turska 0:3

ALMERIA, 1. srpnja 2005. (Hina) - U polufinalnom susretu mediteranskogturnira hrvatske odbojkašice su u Almeriji izgubile od Turske sa 0:3(19:25, 16:25, 18:25). Susret je odigran pred 200 gledatelja u dvoraniPalace.
ALMERIA, 1. srpnja 2005. (Hina) - U polufinalnom susretu mediteranskog turnira hrvatske odbojkašice su u Almeriji izgubile od Turske sa 0:3 (19:25, 16:25, 18:25). Susret je odigran pred 200 gledatelja u dvorani Palace.

HRVATSKA: Kaleb, Zuanović, Delić, Ušić, Katić, Dugandžić, Popović, Barun, Jelić, Daničić, Jerkov, Reščić.

TURSKA: Urcu, Kayalar, Ozcelik, Ozbek, Sipahioglu, Hanikoglu, Hakyemez, Agca, Tokatioglu, Demir, Kirdar.

Hrvatske odbojkašice izgubile su polufinalni susret od europskih viceprvakinja Turkinja sa 3:0 i subotu će se u 18.45 sati boriti za broncu Talijankama, koje su izgubile od Grkinja 3:1.

Izabranice Ivice Jelića ipak nisu u klasi sa Turkinjama, koje su, uz Talijanke, najjača reprezentacija na turniru. Prvi set je bio najneizvjesniji, bili smo na dva-tri poena, nakraju ostali na 19. U drugom setu smo došle na četiri razlike (12:16), no nakon time-outa od strane turskog trenera, osvojili smo još svega dva poena. U trećem setu su Turkinje povele sa 4:0 i utakmica je bila brzo okončana.

"Turska je jača ekipa, mi smo igrali koliko su nam dopustili. Zbog sutrašnje utakmice mijenjao sam postavu, pa je na mjestu tehničake igrala Katić umjesto Reščić. Talijanke ipak nisu Turkinje, prvu takmicu protiv njih smo izgubili, red je da im vratimo", kazao je Jelić.

"Talijanke su najbolje igrale protiv nas, mislim da sutra imamo šansu. Nakon što smo osvojili, kako kažu, medalju za fotogeničnost, red je i da na parketu uzmemo medalju", izjavila je Mia Jerkov.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙