FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI (odbojka): Hrvatska - Francuska 3:0

ALMERIA, 25. lipnja 2005. (Hina) - U susretu 1. kola B skupinemediteranskog turnira hrvatske odbojkašice su u Almeriji svladaleFrancusku sa 3:0 (25:15, 25:20, 25:23). Susret je odigran pred 200gledatelja u dvorani Moises Ruises.
ALMERIA, 25. lipnja 2005. (Hina) - U susretu 1. kola B skupine mediteranskog turnira hrvatske odbojkašice su u Almeriji svladale Francusku sa 3:0 (25:15, 25:20, 25:23). Susret je odigran pred 200 gledatelja u dvorani Moises Ruises.

HRVATSKA: Kaleb, Zuanović, Delić, Ušić, Katić, Dugandžić, Popović, Barun, Jelić, Daničić, Jerkov, Reščić.

FRANCUSKA: Lienard, Soullard, Syren, Rybaszewski, Larnack, Cardasay, Volle, Turiaf, Andrieux, Marechal, Rochelle.

Izabranice Ivice Jelića pobjedom su započele nastup na mediteranskom turniru u Almeriji, a početna maksimalna pobjeda protiv Francuskinja (3:0) im već praktički garantira plasman polufinale, budući da je u našoj skupini još samo Italija, koja je došla u juniorskom sastavu.

U Almeriju je Jelić poveo sve najbolje što ima, izostale su samo Barbara Jelić, Maja Poljak i Nataša Leto, a turnir u Španjolskoj bit će dobra priprema za Europsko prvenstvo koje će se u krajem kolovoza ove godine održati u Zagrebu i Puli. Stoga je naša jaka reprezentacija poprilično lako došla do trijumfa nad Francuskinjama, razlika u klasi je bila više nego očita, a Jelić je stalno držao visoki ritam držeći gotovo stalno prvu postavu u igri. Tek su u trećem setu Francuskinje bile ravnopravne i čak vodile sa 23:22, ali su naše odbojkašice osvojile zadnja tri poena i osigurale pobjedu.

"Prva takmica na turniru je bila najteža, ali je ova bila i najvažnija jer smo zaredali s porazima u zadnje vrijeme. Odigrali smo maksimalno borbeno i zasluženo pobijedili", kazao je trener Jelić.

Sljedeći susret odbojkašice igraju 27. lipnja protiv Italije, o čemu će ovisiti naš protivnik u polufinalu. U drugoj skupini su Španjolska, Turska, Grčka i Albanija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙