FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI: Hrvatska - Egipat 2:3

ALMERIJA, 26. lipnja 2005. (Hina) - U susretu 2. kola D skupinemediteranskog turnira u Almeriji hrvatski odbojkaši su izgubili odEgipta sa 3:2 (19:25, 25:23, 25:23, 16:25, 15:10).
ALMERIJA, 26. lipnja 2005. (Hina) - U susretu 2. kola D skupine mediteranskog turnira u Almeriji hrvatski odbojkaši su izgubili od Egipta sa 3:2 (19:25, 25:23, 25:23, 16:25, 15:10).

Susret je odigran pred 200 gledatelja u dvorani Moses Ruiz.

HRVATSKA: Jevtuhovič, Polgar, Nojić, Omrčen, Kvesić, Puljić, Zelić, Kovačević, Čošković, Sikirić, Žukovski, Strelec.

EGIPAT: Awad, Ahmed, Shwkri, El Naeim, Bekheit, Al Aydy, El Khoumy, Kader, Nafravi, Badawy, Mohamed.

Hrvatski odbojkaši izgubili su premijernu utakmicu mediteranskog turnira protiv Egipćana (3:2), te će za dva dana morati dobiti Španjolce ukoliko žele u daljnje natjecanje. Svaka pobjeda protiv domaćina, koji igra u najjačem sastavu, bit će dovoljna za prolaz, no izabranici Rade Malevića morat će pokazati daleko više od utakmice sa Egipćanima. Nakon dobijenoga prvog seta, ključnim se pokazala potpuna dekoncentracija sredinom drugog seta kod šest razlike za naše. Četiri servisa zaredom izbacili su hrvatski odbojkaši u aut, što je Egipćane diglo i potpuno preokrenulo utakmicu. Sve nakon toga bilo je plod te krize u drugom setu, umjesto da povedemo sa 2:0, Egipćani su okrenuli na 2:1, iako su naši u trećem setu vodili sa 22:20. U petom setu nismo dobro primali servis i Egipćani su zarana poveli sa 5:1, a kada su povećali na nedostižnih 11:5, bilo je jasno da će naša reprezentacija, koja je u posljednje vrijeme promijenila nekoliko izbornika i zaredala sa porazima, morati šansu tražiti protiv Španjolaca.

"Nismo bili dovoljno dobri, daleko smo od forme koju smo imali početkom godine. Naravno da se sve što se događalo u zadnje vrijeme odrazilo i na našu igru", kazao je Roko Sikirić.

Dobra vijest jest da je nekoliko minuta za hrvatsku reprezentaciju odigrao 15-godišnji Timofej Žukoski, kao najmlađi hrvatski sportaš koji je ikad nastupio na velikim natjecanjima poput Mediteranskih ili Olimpijskih igara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙