FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Almodovar vrlo zadovoljan usvajanjem zakona o braku homoseksualnih parova

MADRID , 1. srpnja 2005. (Hina) - Španjolski filmski redatelj PedroAlmodovar u četvrtak je izjavio kako je "iznimno zadovoljan" odlukomšpanjolskoga parlamenta o usvajanju zakona kojim se homoseksualcima uŠpanjolskoj omogućuje sklapanje brakova i usvajanje djece, prenoseagencije.
MADRID , 1. srpnja 2005. (Hina) - Španjolski filmski redatelj Pedro Almodovar u četvrtak je izjavio kako je "iznimno zadovoljan" odlukom španjolskoga parlamenta o usvajanju zakona kojim se homoseksualcima u Španjolskoj omogućuje sklapanje brakova i usvajanje djece, prenose agencije.

Na pitanje novinara hoće li i sam imati koristi od ovoga zakona, odgovorio je kako mu se "institucija braka ne sviđa" da se "neće ženiti" no da smatra kako je "odlično što će drugi koji to žele sada imati priliku za brak". "Bilo je vrijeme da se legaliziraju ovakve vrste zajednica koje su postojale i prije donošenja zakona", kazao je.

"Uvijek sam vjerovao da je obitelj zajednica koja se stvara oko djeteta, a ono što dijete razumije od malih nogu je briga koja se o njemu vodi, ljubav koja ga okružuje, vrijeme koje se s njim provodi, strahovi koje može s nekim podijeliti, a upravo to je ono što, po mojem mišljenju, čini ljude koji se o njemu brinu njegovim pravim roditeljima, bez obzira jesu li oni istodobno i biološki roditelji", kazao je slavni redatelj koji je u Madridu uz glumice Penelope Cruz i Carmen Mauru promovirao početak snimanja njegova sljedećeg filma pod nazivom "Volver" (Vratiti se).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙