FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Španjolska: počeo izlaziti prvi besplatni mjesečnik za homoseksualce

MADRID, 28. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Prvi broj prvog besplatnogšpanjolskog časopisa "El Periodico Gay" namijenjenog uglavnomhomoseksualnoj čitateljskoj publici, promoviran je u utorak u Madridu,te je na taj način postao još jedan u nizu besplatnih publikacija.
MADRID, 28. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Prvi broj prvog besplatnog španjolskog časopisa "El Periodico Gay" namijenjenog uglavnom homoseksualnoj čitateljskoj publici, promoviran je u utorak u Madridu, te je na taj način postao još jedan u nizu besplatnih publikacija.

Mjesečnik bi se trebao tiskati u 25.000 primjeraka, a od idućeg tjedna distribuirat će se u Barceloni i u Bilbau, rekao je za France presse jedan od njegovih direktora Jose Carnerero.

Prvi broj mjesečnika izašao je samo dva dana prije donošenja odluke španjolskog parlamenta o usvajanju zakona koji će omogućiti sklapanje brakova među partnerima istog spola kao i pravo na usvajanje djece.

"Konačno", piše velikim slovima na naslovnici časopisa. List analizira posljedice takvih zakonskih promjena te čitatelje lista informira o čemu moraju voditi računa prije sklapanja braka.

U časopisu će se naći razne rubrike koje će se baviti međunarodnim i državnim pitanjima, bit će zastupljene teme iz kulture, zdravstva i društvenog života, a dio lista posvećen humoru nazvan je "Gaysinton post".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙