FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 12.30 sati

ZAGREB, 30. lipnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do12.30 sati:
ZAGREB, 30. lipnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:

MADRID - Vezni igrač urugvajske nogometne reprezentacije, Pablo Garcia (28) postao je prvi igrač koji je ovoga ljeta pojačao redove španjolskog velikana Real Madrida. "Dogovorili smo praktički sve detalje, ostalo je tek nekoliko sitnica, poručio je Urugvajac, koji je prošle sezone nastupao za Osasunu.

MADRID - Čelnici španjolskih nogometnih prvoligaša Espanyola i Atletico Madrida dogovorili su odštetu i u idućih nekoliko dana Maxi Rodriguez (24) će preseliti u redove madridskog kluba. Maxi je prošle sezone postigao 15 pogodaka i bio je prvi strijelac Espanyola. Prije nekoliko dana Atletico je angažirao i dosadašnjeg napadača Chelsea, Mateju Kežmana.

HELSINKI - Napadač finske nogometne reprezentacije i dosadašnji član Ipswich Roversa, Shefki Kuqi (28) nastavit će karijeru u redovima engleskog premierligaša Blackburna. Kuqi je za Roverse potpisao ugovor na tri sezone.

NURNBERG - Premda je za njegove usluge bilo zainteresirano nekoliko uglednih klubova slovački nogometni reprezentativac i prvi strijelac Bundeslige, Marek Mintal ostat će u Nurnbergu i iduće sezone. "Slučaj Mintal je zaključen. Bilo je dosta zainteresiranih, no nismo dobili niti jednu konkretnu ponudu koja bi zadovoljila i klub i igrača," poručio je trener Wolfgang Wolf. Mintal je prošle sezone postigao 24 pogotka i bio je prvi strijelac Bundeslige.

BUENOS AIRES - Nogometaši brazilskog Sao Pauloa prvi su finalisti najprestižnijeg južnoameričkog nogometnog natjecanja, Copa Libertadores. Nakon što su u prvom dvoboju porazili River Plate (2:0), Brazilci su bili uspješniji i na gostovanju pobijedivši u Buenos Airesu argentinsku momčad 3:2. Strijelci za goste bili su Danilo (12), Marcio Amoroso (59) i Fabao (80), dok su pogotke za Rive postigli Ernesto Farias (36) i Marcelo Salas (84). Sao Paulo se plasirao u finale Cope po prvi put nakon 1994. godine, a u finalu će najvjerojatnije igrati protiv brazilskog Atletico Paranaense koji je u prvom dvoboju porazio meksičku Guadalajaru 3:0.

AMSTERDAM - Nakon Finca Mike Vayrynena i Argentinca Osmara Ferreyra, Belgijanac Timmy Simons treći je igrač koji je ovog prijelaznog roka pojačao redove nizozemskog nogometnog prvaka, PSV Eindhoven. Branič belgijske vrste i dosadašnji član Club Bruggea potpisao je za PSV ugovor na tri godine, a vrijednost cijelog transfera iznosi 5 milijuna eura.

LONDON - Dosadašnji napadač Southamptona, Kevin Phillips (31) karijeru će nastaviti u redovima engleskog premierligaša Aston Ville. Transfer Phillipsa u Villu vrijedan je 1.82 milijuna dolara. Bivši engleski reprezentativac tako je postao četvrti igrač koji je ovoga ljeta preselio u klub iz Birminghama. Prije njega na Villa Park došli su veznjak Patrik Berger, branič Aaron Hughes, te vratar Stuart Taylor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙