FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI: Hrvatske golferice posljednje nakon drugog dana

ALMERIA, 28. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatska ženska golf reprezentacijau Almeriji ne može ponoviti plasman iz Barija, kada su bile četvrte,ni iz Tunisa kada su bile šeste, jer u Almeriji nastupa devetreprezentacija, a naše su golferice uvjerljivo posljednje.
ALMERIA, 28. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatska ženska golf reprezentacija u Almeriji ne može ponoviti plasman iz Barija, kada su bile četvrte, ni iz Tunisa kada su bile šeste, jer u Almeriji nastupa devet reprezentacija, a naše su golferice uvjerljivo posljednje.

Naše golferice Snežana Crnoglavac, Sanja Šerfezi Lovrić i Daria Žubrinić bile su drugog dana za tri udarca bolje nego prvog natjecateljskog dana, ali njihov ukupni rezultat od 370 udaraca (191 + 179) je za čak 70 udaraca slabiji od vodeće reprezentacije Francuske, ali i za 20 od osmoplasirane Slovenije.

Snežana Crnoglavac koja je jučer imala 95 udaraca danas ih je izvela 89 da bi pogodila svih 18 rupa, a sanja Šerfezi Lovrić je jučerašnih 96 udaraca pridodala današnjih 90, dok se rezultat Darie Žubrinić (97 + 93) nije ni računao u ekipnom poretku u kojem se računaju rezultati dviju najboljih u svakoj reprezentaciji.

Natjecanje golferica traje još dva dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙