FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI: RUKOMET: HRVATSKA - ITALIJA 34:23

VICAR, 28. lipnja 2005. (Hina) U susretu 3. kola A skupineMediteranskoga turnira u Vicaru su hrvatske rukometašice svladaleItaliju sa 34:23 (15:8).
VICAR, 28. lipnja 2005. (Hina) U susretu 3. kola A skupine Mediteranskoga turnira u Vicaru su hrvatske rukometašice svladale Italiju sa 34:23 (15:8).

Pred 200 gledatelja u dvorani Pabelos sudili su Zidan i Ahmed iz Egipta.

HRVATSKA: Jelčić, Grubišić, Tatari 4, Čop 1, Golubić 6, Penezić 6, Šarić 1, Arslanagić 1, Koznjak 2, Horvat, Pasičnik 7 (1), Zebić 6, Pensa.

ITALIJA: Porrini, Persico, Pistelli 5, Barani 2, Oliveri 1, Demeni, Onnis, Sposi, Scamperle 3, Persiconi 1, Di Fazzio 4 (2), Bassi, Anisenkova 7.

Sedmerci: Hrvatska 1 (1), Itaija 4 (2)

Isključenja: Hrvatska 16, Italija 6 minuta.

Hrvatske rukometašice zabilježile su i treću pobjedu na mediteranskom turniru u Vicaru. Nakon tijesnih pobjeda protiv Francuskinja i Slovenki, naše su rukometašice danas daleko lakše došli do trijumfa nad Talijankama. Izabranice Josipa Šojata rutinski su odradile posao, na poluvremenu je bilo sedam razlike (15:8), a igrale su sve djevojke osim ozlijeđene Nikice Pušić. U momčad se,nakon utakmice pauze, vratila Svitlana Pasičnik koja je bila i najbolji strijelac susreta sa sedam pogodaka.

Ovom pobjedom je Hrvatska osigurala prvo mjesto u skupini i već u srijedu će igrati sa drugoplasiranim iz skupine B, a to će biti poraženi iz dvoboja Španjolki i selekcije SiCG, koji se igra kasno večeras.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙