FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U ALMERIJU STIGLA I POSLJEDNJA SKUPINA HRVATSKIH SPORTAŠA

ALMERIJA, 27. lipnja 2005. (Hina) - U ranim jutarnjim satima uponedjeljak je na poprište Mediteranskih igara u Almeriji stigla iposljednja skupina hrvatskih sportaša i članova Vijeća Hrvatskogolimpijskog odbora.
ALMERIJA, 27. lipnja 2005. (Hina) - U ranim jutarnjim satima u ponedjeljak je na poprište Mediteranskih igara u Almeriji stigla i posljednja skupina hrvatskih sportaša i članova Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora.

Čarter-letom iz Zagreba stigli su atletičari, biciklisti, judaši, tenisači i veslači na čelu sa srebrnim dvojcem iz Atene braćom Nikšom i Sinišom Skelinom, koji su odmah produžili u stotinjak kilometara udaljen Cuevas. U Almeriju je došlo 65 sportaša, dok su ostatak ekspedicije od 86 putnika činili članovi Vijeća i tehničkog osoblja, a u Almeriju se vratio i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, koji je nazočio otvaranju Igara, a u nedjelju je, kao bivši premijer, prisustvovao svečanostima otvaraje autoputa Zagreb - Split.

Iz Almerije su prema Zagrebu otišli kajakaši, strijelci i karataši, te plivačka reprezentacija osoba sa invaliditetom.

U ponedjeljak navečer redovnom linijom iz Frankfurta preko Malage u Almeriju stiže stolnoteniska vrsta, a među njima će biti i Tamara Boroš, koja je u Frankfurt stigla ujutro iz Rio de Janeira, gdje je nastupala na ITTF Pro Tour turniru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙