FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Raul i Torres pod pritiskom

ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Iako su Španjolci apsolutnifavoriti u kvalifikacijskom susretu protiv reprezentacije BiH,španjolski izbornik Luis Aragones strahuje od pritiska kojim navijači,'napumpani' od medija, bespotrebno opterećuju njegov napadačkidvojac.
ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Iako su Španjolci apsolutni favoriti u kvalifikacijskom susretu protiv reprezentacije BiH, španjolski izbornik Luis Aragones strahuje od pritiska kojim navijači, 'napumpani' od medija, bespotrebno opterećuju njegov napadački dvojac.

Čini se da je tome kriva minimalna 1:0 pobjeda 'Furije' nad Latvijom prošle subote. Pobjeda za koju je najzaslužniji rezervni napadač Albert Luque strijelac jedinog pogotka postignutog u 69. minuti susreta.

Sada, uoči utakmice sa selekcijom Bosne i Hercegovine u Valenciji mediji stalno prozivaju Raula i Fernanda Torresa, tražeći od njih da konačno prorade i osiguraju 'Furiji' prvo mjesto na ljestvici 7. kvalifikacijske skupine koje sada dijeli s reprezentacijom SiCG koja kao i Španjolska ima 12 bodova iz 6 nastupa.

"Nadam se da će naši igrači u Valenciji biti koncentriraniji pred protivničkim vratima nego što su bili u susretu s Latvijcima" - izjavio je Luis Aragones. "Štoviše uvjeren sam da ćemo pobijediti BiH sa dva ili tri pogotka razlike."

BiH trenutačno nema respektabilnu reprezentaciju, ali u okršaju sa Španjolcima neće biti 'topovska hrana'. To više što se ni Španjolci u dosadašnjih 6 kvalifikacijskih utakmica nisu iskazali kao vrsni strijelci jer su postigli samo 9 golova ili 1.5 po nastupu.

"Ako ja i moji suigrači budemo stvarali šanse pred vratima reprezentacije BiH vjerujem da će ih dosta biti realizirano" - optimistički kazuje napadač madridskog Reala Raul, koji je najbolji strijelac 'Furije' svih vremena jer je u svoja 84 nastupa postigao 41 pogodak. "Budemo li strpljivi i sreća će ponovno zakucati na naša vrata. Obrana nam je vrlo dobra, što potvrđuje podatak da naš vratar Iker Casillas 647 minuta nije vadio loptu iz svoje mreže. Vjerujem da u srijedi ni mi iz napada nećemo zakazati i da ćemo se još više primaknuti plasmanu na SP 2006."

Vjerojatni sastav Španjolske: Iker Casillas; Michel Salgado, Carlos Marchena, Carles Puyol, Asier del Horno; Albert Luque or Vicente, Xavi, David Albelda, Joaquin; Fernando Torres, Raul

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙