FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Razotkrivena mreža trgovaca drogom u Španjolskoj

MADRID, 6. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Skupina njemačkih trgovaca drogomčije je sjedište bilo u južnoj Španjolskoj razotkrivena je, a 11 jeosoba uhićeno u Španjolskoj, Njemačkoj i Velikoj Britaniji uzajedničkoj policijskoj operaciji, objavilo je u ponedjeljakšpanjolsko ministarstvo unutarnjih poslova.
MADRID, 6. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Skupina njemačkih trgovaca drogom čije je sjedište bilo u južnoj Španjolskoj razotkrivena je, a 11 je osoba uhićeno u Španjolskoj, Njemačkoj i Velikoj Britaniji u zajedničkoj policijskoj operaciji, objavilo je u ponedjeljak španjolsko ministarstvo unutarnjih poslova.

Ta mreža koju su činili većinom njemački trgovci drogom u Europu unosila je velike količine kokaina na jedrilicama koje su dolazile s Kariba, dodaje se u priopćenju ministarstva.

Od jedanaest uhićenih osoba šest ih je Nijemaca, jedan Španjolac i jedan Britanac, a trojica su bila na jedrilici koja je plovila pod njemačkom zastavom "Are Nui" i na kojoj je bilo 113 kilograma kokaina.

Britanska je policija zaplijenila pak 1,5 milijuna eura u različitim valutama i dva kilograma kokaina.

Španjolksa je 31. svibnja objavila da je zaplijenila pet tona kolumbijskog kokaina u sklopu operacije koja je obuhvatila španjolsku, britansku i portugalsku policiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙