FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaplijenjene cigarete na graničnim prijelazima Županja i Tovarnik

VINKOVCI, 27. lipnja 2005. (Hina) - Djelatnici Policijske upravevukovarsko-srijemske, u suradnji s carinicima, jučer su pri ulasku uRepubliku Hrvatsku na međunarodnim graničnim prijelazima Županja iTovarnik zaplijenili ukupno 998 kutija raznih marki cigareta.
VINKOVCI, 27. lipnja 2005. (Hina) - Djelatnici Policijske uprave vukovarsko-srijemske, u suradnji s carinicima, jučer su pri ulasku u Republiku Hrvatsku na međunarodnim graničnim prijelazima Županja i Tovarnik zaplijenili ukupno 998 kutija raznih marki cigareta.

Na graničnom prijelazu Županja policijski službenici u suradnju s carinicima pregledali su osobni automobil austrijskih registracijskih oznaka kojim je upravljao državljanin BiH, te u automobilu pronašli 830 kutija raznih marki cigareta.

Također, na graničnom prijelazu Tovarnik djelatnici policije i carine u kombiju njemačkih registracijskih oznaka, koji je vozio državljanin Srbije i Crne Gore, pronašli su 168 kutija raznih marki cigareta.

Zbog osnovane sumnje da su počinili kažnjivo djelo protiv obojice stranih državljana slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Županji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙