FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na graničnim prijelazima u Istri nema većih gužvi

PULA, 25. lipnja 2005. (Hina) - Prema izvješću istarske Policijskeuprave, na trima graničnim prijelazima u Istri - Plovaniji, Kaštelu iPožanama do podnevna nije bilo većih gužvi.
PULA, 25. lipnja 2005. (Hina) - Prema izvješću istarske Policijske uprave, na trima graničnim prijelazima u Istri - Plovaniji, Kaštelu i Požanama do podnevna nije bilo većih gužvi.

U Hrvatsku je ušlo 24.130 stranih turista i 1.195 domaćih.

Istodobno su iz Hrvatske otputovala 12.242 stranca i 796 hrvatskih građana.

Najviše je putnika stiglo preko graničnih prijelaza na području Buja, te na Plovaniji i Kaštelu. Do 12 sati u Hrvatsku su ušla 17.752 stranca, a istodobno ih izašlo 10.850.

Preko graničnog prijelaza Požana, kod Buzeta, u Hrvatsku je ušlo 6378 stranih turista i 894 hrvatska državljana, a iz zemlje su otputovala 1392 stranca i 378 domaćih putnika.

Istarska Policijska uprava izvijestila je da gužve na izlazima ima sa slovenske strane granice jer slovenska policija i carina detaljno pregledavaju gotovo svako vozilo.

Većih gužvi na istarskim prometnicama nema iako je promet gušći. Tako je i na istarskom ipsilonu, te na ulazima u istarska turistička središta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙