FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osobne stvari Marlona Branda idućeg tjedna na aukciji

NEW YORK, 25. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Odabrane osobne stvari MarlonaBranda naći će se na dražbi idućeg tjedna u aukcijskoj kući Christie'sgdje će obožavatelji hollywoodske legende moći, među ostalim, kupitinjegove stare kreditne kartice i znak s njegove kuće koji upozoravaposjetitelje na oštre pse čuvare.
NEW YORK, 25. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Odabrane osobne stvari Marlona Branda naći će se na dražbi idućeg tjedna u aukcijskoj kući Christie's gdje će obožavatelji hollywoodske legende moći, među ostalim, kupiti njegove stare kreditne kartice i znak s njegove kuće koji upozorava posjetitelje na oštre pse čuvare.

Među 320 predmeta koji će biti ponuđeni na aukciji također su deseci bilješki koje je Brando napisao za neke od svojih najpoznatijih uloga, kao i kolekcija od 25 njegovih šešira.

Ponuđene će biti i dvije skripte za film "Kum", dva automobila, deseci pisama, bubnjevi s Kube, potvrda o nominaciji za Oscara za film "Na dokovima New Yorka" iz 1954. i tunika koju nosio u "Supermanu" 1978.

Prema procjeni aukcijske kuće, bit će sigurno prikupljeno 400 do 500 tisuća dolara, iako su slične dražbe u prošlosti, kao prodaja osobnih stvari Marilyn Monroe, donijele pet puta veći iznos od procjene.

Brando je umro u srpnju prošle godine u 80. godini, a novac prikupljen na aukciji otići će u zakladu koju je osnovao za svoju djecu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙