FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 25. lipnja 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 25. lipnja 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

RIM - Tri bi tenora mogla ponovno nastupiti na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj, 16 godina nakon što su operu približili masovnoj publici na svom prvom koncertu u Karakalinim termama u Rimu. Placido Domingo je, govoreći na konferenciji za novinare, rekao da bi on, Luciano Pavarotti i Jose Carreras mogli ponovno zajedno zapjevati. "Imamo problema s usklađivanjem vremena za zajedničke nastupe. No, oni su uvijek bili povezani s nogometom. Netko je spomenuo Svjetsko prvenstvo 2006., vidjet ćemo", rekao je maestro. Opera i nogomet prvi su se puta sjedinili uoči finala World Cupa 1990. godine na koncertu tri tenora u Karakalinim termama, ostacima javnih kupelji drevnog Rima.

RIO SE JAINERO - Brazilski nogometaš Roberto Carlos u petak je davao radio interwiev preko mobitela kada su naoružani pljačkaši pristupili automobilu u kojem se vozio i orobili vozača. Upravo su opljačkali moj auto!", uzviknuo je lijevi branič Real Madrida i brazilski reprezentativac. Kada mu se to dogodilo bio je u posjetu brazilskom gradu Belo Horizonte. Carlos je putovao s lokalnim novinarom, djevojkom i nenaoružanim tjelohraniteljem. Novinar, koji je vozio automobil, morao je napadačima predati prsten i mobitel. Dva napadača na motociklima zaustavila su se uz automobil, a jedan od njih naoružan pištoljem zakucao je na staklo i uzeo vozačeve stvari. Tijekom interwieva na radiju se moglo čuti lupanje po staklu i galama.

NEW YORK - Osobni predmeti hollywoodske legende Marlona Branda, od bilješki u scenarijima do lažnog krvavog prsta, sljedećeg će se tjedna naći na aukciji u New Yorku. Više od 300 predmeta iz Brandove ostavštine koji će dati neke naznake o životu tog glumca izrazito nesklonog javno otkrivati svoj privatni život idući četvrtak će biti prodano u newyorškoj aukcijskoj kući Christie's. Na aukciji će se naći mnogo scenarija i zabilješki, slika, odjeće i drugih predmeta iz Brandovih filmova, poput 36 stranica bilješki o filmu "Pobuna na brodu Bounty" u kojima Brando istražuje teme, zaplete i podtekst filma. Na prodaji je i poruka autora "Kuma" Maria Puza u kojem ovaj poziva Branda da preuzme glavnu ulogu u filmu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙