FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 18. lipnja 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 18. lipnja 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

PARIZ - Holivudska zvijezda Tom Cruise objavio je u petak da je zaprosio svoju djevojku Katie Holmes, a za mjesto tog čina izabrao je grad ljubavi Pariz. Glasine o mogućem vjenčanju kruže već tjednima otkad je par javno objavio svoju vezu. Cruiseova spremnost da o tome otvoreno progovori potaknula je nagađanja da sve to čini zbog promocije dva visokobudžetna filma u kojima glume Cruise i Holmes. Američki 42-godišnji glumac boravio je u Parizu na promociji svog zadnjeg megahita "Rat svjetova", dok Holmes (26) putuje svijetom promovirajući svoj film "Batman početak". Govoreći na konferenciji za novinare, Cruis je odgovorio "da" na upit je li zaručen. Dodao je da je taj svečani čin obavljen na Eiffelovom tornju.

SANTIAGO - Poznata brončana statua, koju je 1880. godine izradio slavni francuski kipar Auguste Rodin, ukradena je iz muzeja u Čileu, objavila je u subotu policija. Policajci iz Santiaga kažu da je figura Adelin torzo, procijenjena na oko 400.000 eura, ukradena iz Muzeja fine umjetnosti glavnog grada Čilea. Djelo je bilo prikazano na velikoj Rodinovoj izložbi koja traje od svibnja do kolovoza. Radi se o statui visokoj nešto više od 40 centimetara i kradljivac ju je mogao odnijeti u torbi, rekao je policijski inspektor Miguel Valdivia.

HAMBURG - I milijarderi ponekad griješe pri kupovini, pa je primjerice, američki poduzetnik Donald Trump kupio skupu jahtu koju nikada nije koristio. "Moja je najskuplja kupovina bila ujedno i najgluplja. Kupio sam preko 90 metara dugačak brod koji je koštao 30 milijuna dolara, a koji nikada nisam koristio", priznao je 59-godišnji milijarder magazinu FHM. Trump više voli igrati golf. "Ne može se istovremeno biti i golfer i ljubitelj plovidbe brodom. Golfer na kraju dana želi doći ući i imati svoj mir", rekao je Trump koji na Forbesovoj listi za 2003. najbogatijih ljudi svijeta zauzima 71. mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙