FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Žena sakrila 47.000 dolara u grudnjak

BOSTON, 24. lipnja 2005. (Hina/AP) - Amerikanka koja je u svoj grudnjakugurala 46.950 američkih dolara prije ukrcavanja u zrakoplov zaTeksas, gdje je išla na plastičnu operaciju, tužila je federalni Odjelza borbu protiv trgovine narkoticima (DEA) tražeći povrat novca.
BOSTON, 24. lipnja 2005. (Hina/AP) - Amerikanka koja je u svoj grudnjak ugurala 46.950 američkih dolara prije ukrcavanja u zrakoplov za Teksas, gdje je išla na plastičnu operaciju, tužila je federalni Odjel za borbu protiv trgovine narkoticima (DEA) tražeći povrat novca.

Novac iz grudnjaka Ileane Valdez (26) je zaplijenjen nakon što je sigurnosna kontrola na detektoru za metal u međunarodnoj zračnoj luci Logan 3. veljače otkrila novac na neuobičajenom mjestu. Valdez je agentima kazala kako putuje u Teksas gdje namjerava otići na plastičnu operaciju stražnjice i grudi.

"Ne znam zašto je novac nosila u grudnjaku", kazao je bostonski odvjetnik Tony V. Blaize koji je u srijedu podigao tužbu na sudu u Bostonu u ime Ileane Valdez.

U svojoj tužbi Valdez kaže kako joj je agent Odjela za borbu protiv trgovine drogom (DEA) rekao da ima lijepo tijelo i da joj ne treba operacija te onda zaplijenio novac tvrdeći da se radi novcu zarađenom prodajom droge.

Valdez, samohrana majka, navodi dalje u svojoj tužbi kako nema kriminalnog dosjea i da je zaradila novac prodajom svog obrta i dviju parcela u Bostonu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙