FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rimljani otvorili plažu na obalama Tibra

RIM , 24. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Pijesak, suncobrani, bazeni zadjecu i prostor namijenjen psima... Tri godine nakon Pariza, gradskioci glavnog talijanskog grada odlučili su u njegovu središtu naobalama Tibra otvoriti plažu na kojoj će stanovnici Rima, ali i brojnituristi moći uživati od jutra do kasno navečer do 17. rujna.
RIM , 24. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Pijesak, suncobrani, bazeni za djecu i prostor namijenjen psima... Tri godine nakon Pariza, gradski oci glavnog talijanskog grada odlučili su u njegovu središtu na obalama Tibra otvoriti plažu na kojoj će stanovnici Rima, ali i brojni turisti moći uživati od jutra do kasno navečer do 17. rujna.

Posjetitelji plaže, otvorene prije nekoliko dana i nazvane "Tevere Village" koja se prostire s obiju strana Tibra na oko dvije stotine metara između mostova Sant'Angelo i Umberto, mogu unajmiti suncobrane i ležaljke i uživati u ljetnom odmoru.

"Nije poput prave plaže, no bolje išta nego ništa. Ovdje smo se došle malo osvježiti i odmoriti od gradske vreve", rekle su dvije mlade Rimljanke Anna-Lucia i Margherita. Plaža najbliža Rimu je ona u Ostiji, smještena samo tridesetak km od glavnoga grada, no da bi se onamo stiglo potreban je automobil, vespa ili gradski i prigradski prijevoz, kažu djevojke, dodajući kako, osim blizine, čar sunčanju uz Tibar daje i prekrasan pogled na kupolu bazilike Svetog Petra ili Castel Sant'Angela.

Ulaz na kupalište je u vrijeme dok je otvoreno, od 10 sati ujutro do 1 sat poslije ponoći, besplatan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙