FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Usvojeni" djed pobjegao ostavivši dugove

RIM, 17. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Usamljeni talijanskiumirovljenik kojeg je prošle godine "usvojila" jedna obitelj nakonnjegovih molbi za društvom koje je upućivao putem oglasa u novinamapobjegao je ostavljajući za sobom veliki račun za zubara i čekove bezpokrića.
RIM, 17. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Usamljeni talijanski umirovljenik kojeg je prošle godine "usvojila" jedna obitelj nakon njegovih molbi za društvom koje je upućivao putem oglasa u novinama pobjegao je ostavljajući za sobom veliki račun za zubara i čekove bez pokrića.

Giorgio Angelozzi, star 80 godina, pobjegao je od "usvojiteljske" obitelji iz Bergama, grada na sjeveru Italije, prije no što je došao račun od zubara od 2360 eura. Pokazalo se da su dva čeka koja je Angelozzi poslao da pokrije troškove ukradena od druge obitelji koja ga je bila prihvatila.

"On nije bio djed kakvog smo željeli. Dobro se slagao s mamom, no kada smo mu pričali o našim stvarima bilo mu je dosadno", rekla je djevojčica čija je obitelj udomila Angelozzija, umirovljenog profesora klasične književnosti.

Angelozzi je po objavljivanju svog oglasa u kojem traži društvo bio preplavljen ponudama od koji su neke dolazile čak i iz Novog Zelanda, Brazila i SAD-a, no opredijelio se za obitelj Riva iz Bergama.

Angelozzi je inače živio sam sa sedam mačaka, a njegova je priča privukla i pozornost filmskih producenata koji su stupili kontakt s obitelji Riva. Za Angelozzijem sada traga policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙