FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ramos optužio Betis da torpedira Sevillu

ZAGREB, 14. lipnja 2005. (Hina) - Juande Ramos (50), koji je prijetri godine trenirao momčad Betisa, optužio je taj sevillski klub daminira njegovo imenovanje za trenera gradskog rivala Seville.
ZAGREB, 14. lipnja 2005. (Hina) - Juande Ramos (50), koji je prije tri godine trenirao momčad Betisa, optužio je taj sevillski klub da minira njegovo imenovanje za trenera gradskog rivala Seville.

Predsjednik Betisa Manuel Ruiz de Lopera kaže da je prošlog tjedna bio oduševljen kad je čuo da Sevilla kani angažirati Ramosa za trenera, jer je on u duši navijač Betisa.

Podvala je više nego očita, što je ozlojedilo Ramosa koji je potom izjavio:

"Sve mi se čini da su se u Betisu uplašili da će Sevilla ojačati i pod mojim vodtsvom zabilježiti velike uspjehe. Ja sam profesionalac i trenirao sam 10-a španjolskih klubova uključujući i Betis, ali nisam Betisov fan kao što tvrdi Ruiz de Lopera. Ja sam sada Sevillin čovjek."

Ramos je na dužnosti trenera Seville naslijedio Joaquina Caparrosa, koji je preueo treniranje Deportiva iz La Corune. Najveći Ramosov uspjeh ostvaren je 1999. kad je vodio madridski Rayo Vallecano i iz II. ga lige uveo u I. S tim klubom bio je četvrtfinalist Kupa UEFA u sezoni 2000/1.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙