FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak: Sletio u rijeku i poginuo

SISAK, 23. lipnja 2005. (Hina) - Vozač "opel kadeta", 22-godišnjimladić, umro je sinoć u bolnici u Sisku od posljedica teških ozljedakoje je zadobio pri slijetanju s ceste u rijeku Petrinjčicu u mjestuJabukovcu, izvijestila je danas sisačka policija.
SISAK, 23. lipnja 2005. (Hina) - Vozač "opel kadeta", 22-godišnji mladić, umro je sinoć u bolnici u Sisku od posljedica teških ozljeda koje je zadobio pri slijetanju s ceste u rijeku Petrinjčicu u mjestu Jabukovcu, izvijestila je danas sisačka policija.

Nesreća, u kojoj je teško ozlijeđen Davor Bijader, a lakše njegov 20-godišnji suvozač, dogodila se sinoć oko 19,40 sati na županijskoj cesti D-3200 u mjestu Jabukovcu.

Vozeći bez položena vozačkog ispita, vozač je ulaskom u desni zavoj, 50-ak metara od mosta na rijeci Petrinjčici, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem automobila koji je zahvatio zemljanu ogradu i sletio u rijeku pored mosta.

Obojica mladića su pri udaru ispala iz automobila u rijeku. Vozilom Hitne pomoći prevezeni su u bolnicu u Sisku u kojoj je u 20,25 sati vozač umro.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙