FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iznenadni štrajk u Olympic Airlinesu uzrok otkazivanju 74 letova

ATENA, 23. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Grčka nacionalna zrakoplovnatvrtka Olympic Airlines (OA) otkazala je u četvrtak ujutro 74 leta, odčega deset prema inozemstvu, zbog iznenadnog štrajka stjuardesa istjuarda te tvrtke, saznaje se iz OA.
ATENA, 23. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Grčka nacionalna zrakoplovna tvrtka Olympic Airlines (OA) otkazala je u četvrtak ujutro 74 leta, od čega deset prema inozemstvu, zbog iznenadnog štrajka stjuardesa i stjuarda te tvrtke, saznaje se iz OA.

Međunarodni letovi prema Larnaci (Cipar), Tel Avivu, Sofiji, Bukureštu, Frankfurtu, Tirani, Beču, Milanu, Londonu i Berlinu otkazani su, istaknuo je glasnogovornik tvrtke.

OA je u priopćenju izrazila "žaljenje" zbog promjena u rasporedu letova i "neugodnosti pričinjenih putnicima".

Sindikat stjuardesa i stjuarda OA iznenada je zatražio da se njihovim ugovornim suradnicima prizna status stalno zaposlenih ne dajući upravi potrebno vrijeme za odgovor, istaknula je tvrtka.

Uprava se obvezala odgovoriti na zahtjev sindikata u roku od četiri dana, do ponedjeljka, i podnijela je žalbu sudu kako bi štrajk proglasio neumjerenim i protuzakonitim.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙