FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstava na engleskom jeziku za djecu u subotu u Maloj sceni

ZAGREB, 23. lipnja 2005. (Hina) - Predstavu na engleskom jeziku "Two ofa kind (Princess Tales)" za djecu od devet godina na više u subotu,25. lipnja u kazalištu Mala scena izvest će djeca koja ovaj tjedan od20. do 25. lipnja pohađaju dramsku radionicu na engleskom jeziku u tomkazalištu.
ZAGREB, 23. lipnja 2005. (Hina) - Predstavu na engleskom jeziku "Two of a kind (Princess Tales)" za djecu od devet godina na više u subotu, 25. lipnja u kazalištu Mala scena izvest će djeca koja ovaj tjedan od 20. do 25. lipnja pohađaju dramsku radionicu na engleskom jeziku u tom kazalištu.

Kako je za Hinu potvrdila ravnateljica kazališta Mala scena Vitomira Lončar riječ je o radionici u kojoj sudjeluju djeca od devet do trinaest godina koja pohađaju zagrebačke osnovne škole.

Lončar je dodala kako su djeca u radionicu primljena nakon održane audicije, a napomenula je i kako je za audiciju postojao ogroman interes što pokazuje kako djeca po završetku škole ipak žele nastaviti učiti one programe koji ih najviše zanimaju.

Radionica je organizirana uz pomoć Američke međunarodne škole, a voditeljica radionice pa tako i redateljica predstave je Melanie Swetz.

Predstava je nastala na osnovu dviju priča autor kojih je talijanski pisac Gianni Radari, a za dramsko uprizorenje priče su adaptirali Paula de Santi i direktor Američke međunarodne škole James Swetz.

Cijeli projekt potpomogao je Gradski ured za kulturu grada Zagreba.

Lončar je podsjetila i kako je ista radionica prvi put održana prošle godine.

Ocijenila je kako interes djece pokazuje da je takvih sadržaja potrebno jer se djeca žele kreativno izražavati.

Lončar smatra i kako predstava koja dolazi na kraju radionice pokazuje kako djeca u samo šest dana kroz radionice s takvim sadržajem mogu dosta naučiti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙