FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatsko izaslanstvo na sjednici WTO-a u Bugarskoj

ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Na sjednici Izvršnog vijeća Svjetsketurističke organizacije-WTO (World Travel Organisation), koja se danasi sutra održava u bugarskom gradu Nessebaru, sudjeluju i predstavniciturističkog odjela Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka,doznaje se iz tog ministarstva.
ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Na sjednici Izvršnog vijeća Svjetske turističke organizacije-WTO (World Travel Organisation), koja se danas i sutra održava u bugarskom gradu Nessebaru, sudjeluju i predstavnici turističkog odjela Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka, doznaje se iz tog ministarstva.

Na toj se sjednici WTO-a očekuje da njeno Izvršno vijeće pripremi odluke koje bi trebala usvojiti Glavna skupština WTO-a na svojoj godišnjoj sjednici planiranoj za kraj studenoga ove godine u Senegalu.

Te su odluke pak važne s obzirom da se ove godine bira i glavni tajnik te organizacije, a Izvršno vijeće od pristiglih kandidatura predlaže jednog kandidata za novu čelnu osobu WTO-a.

Hrvatsko izaslanstvo na sjednici WTO-a u Bugarskoj čini pomoćnik ministra za turističku politiku i tržište Želimir Kramarić te načelnica Odjela za međunarodnu turističku suradnju i stalna predstavnica Hrvatske pri WTO-u Blanka Belošević.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙