FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trogodišnja djevojčica još u kritičnu stanju

SPLIT/ŠIBENIK, 20. lipnja 2005. (Hina) - Trogodišnja djevojčica izŠibenika, na koju je 15. lipnja na šibenskoj obali pao uređaj zaigračke u vlasništvu obrtničke tvrtke "Stipe" iz Splita, još je ukritičnu stanju, doznaje se na Odjelu intenzivne njege splitskebolnice na Firulama, kamo je djevojčica prevezena 16. lipnja kasnonavečer zbog teških ozljeda glave.
SPLIT/ŠIBENIK, 20. lipnja 2005. (Hina) - Trogodišnja djevojčica iz Šibenika, na koju je 15. lipnja na šibenskoj obali pao uređaj za igračke u vlasništvu obrtničke tvrtke "Stipe" iz Splita, još je u kritičnu stanju, doznaje se na Odjelu intenzivne njege splitske bolnice na Firulama, kamo je djevojčica prevezena 16. lipnja kasno navečer zbog teških ozljeda glave.

Po riječima glasnogovornice šibensko-kninske Policijske uprave Rosande Trute policijski su službenici nakon dojave o nesreći očevid obavili 17. lipnja.

Isti dan, kasno navečer, uređaj je uklonjen i trenutačno se nalazi na prostoru Tvornice elektroda i ferolegura. Uklonio ga je sam vlasnik, uz pomoć komunalnog redara, a policija i istražuje okolnosti nesreće.

U gradskom odjelu za stambeno-komunalne poslove doznaje se da je protiv tvrtke "Stipe" pokrenut upravni postupak jer nije imala dozvolu šibenskih gradskih vlasti za postavljanje uređaja za igračke na javni gradski prostor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙