FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Batman početak" najgledaniji proteklog vikenda u SAD-u

WASHINGTON, 20. lipnja 2005. (Hina/AFP) - "Batman početak" zauzeo jeprvo mjesto gledanosti proteklog vikenda u SAD-u, s ostvarenimprihodom od 46,9 milijuna dolara za razdoblje od petka do nedjelje,prema podacima specijalizirane tvrtke Exhibitor Relations.
WASHINGTON, 20. lipnja 2005. (Hina/AFP) - "Batman početak" zauzeo je prvo mjesto gledanosti proteklog vikenda u SAD-u, s ostvarenim prihodom od 46,9 milijuna dolara za razdoblje od petka do nedjelje, prema podacima specijalizirane tvrtke Exhibitor Relations.

Daleko je to, međutim, od rekorda koji je postavio njegov suparnik "Spiderman" u svibnju 2002. tijekom prvog vikenda prikazivanja sa 114,8 milijuna zarađenih dolara.

"Batman početak", koji pripovijeda kako je Bruce Wayne (kojeg tumači Christian Bale) postao Batman, zaradio je 71 milijun dolara od početka prikazivanja u srijedu.

U filmu koji je režirao Christopher Nolan ("Memento", "Nesanica") još glume Liam Neeson u ulozi zlog Henrija Ducarda, Katie Holmes u ulozi Batmanove ljubavi, te Michael Caine kao batler.

Film je svrgnuo "Mr. i Mrs. Smith", s Bradom Pittom i Angelinom Jolie, koji je zaradio približno 27,3 milijuna dolara.

Animirani film "Madagascar" zauzeo je treće mjesto s prihodom od 11,1 milijun dolara, dok je zadnja epizoda "Ratova zvijezda - Osveta sitha", pala s trećeg na četvrto mjesto, s 9,7 milijuna dolara prihoda.

"The Longest Yard", komedija o američkom nogometu u zatvorskom miljeu, zauzima peto mjesto s osam milijuna dolara prihoda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙