FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ansar al-Sunna preuzela odgovornost za ubojstvo iračkog generala u Kirkuku

DUBAI, 30. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Skupina Ansar al-Sunna koja jepovezana s terorističkom mrežom Al-Qaidom preuzela je u ponedjeljak upriopćenju objavljenom na Internetu koje joj se pripisuje, ubojstvokurdskog generala iračke policije u Kirkuku, na sjeveru Iraka.
DUBAI, 30. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Skupina Ansar al-Sunna koja je povezana s terorističkom mrežom Al-Qaidom preuzela je u ponedjeljak u priopćenju objavljenom na Internetu koje joj se pripisuje, ubojstvo kurdskog generala iračke policije u Kirkuku, na sjeveru Iraka.

Pripadnici "brigade Mohammeda al-Fataha Vojske Ansar al-Sunna okružili su u nedjelju kuću generala Ahmada Saleha al-Baranzanchija, direktora za unutarnje poslove Vijeća pokrajine Kirkuk kojega su ubili", piše u priopćenju kojega autentičnost nije potvrđena.

Šef policije u Kirkuku Tourhane Youssef izjavio je u ponedjeljak za AFP da je general Baranzanchi kojega su u nedjelju teško ranili nepoznati otimači u Kirkuku, umro.

Ansar al-Sunna (Pristaše prorokovih pravila) koja se predstavlja kao savez manjih islamističkih skupina, preuzela je odgovornost za više napada i otmica u Iraku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙