FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dizajneri J. Koreje oduševljeni "Croatom"

ZAGREB, 16. lipnja 2005. (Hina) - Skupina sveučilišnih profesora istručnjaka za modu i modni dizajn iz Južne Koreje toliko suoduševljeni kravatama, šalovima i drugim modnim dodacima koji seizrađuju pod markom "Croata" da su se odlučili za duži studijskiboravak u Hrvatskoj, domovini kravate.
ZAGREB, 16. lipnja 2005. (Hina) - Skupina sveučilišnih profesora i stručnjaka za modu i modni dizajn iz Južne Koreje toliko su oduševljeni kravatama, šalovima i drugim modnim dodacima koji se izrađuju pod markom "Croata" da su se odlučili za duži studijski boravak u Hrvatskoj, domovini kravate.

"Oduševljeni smo originalnim dizajnom, istraživanjem, razvojem i marketingom", rekao je voditelj studijskog putovanja Seo Taewon u ime svojih kolega s južnokorejskih fakulteta modnog dizajna nakon posjete tvrtki "Potomac"d.o.o. i razgovora s dizajnerskim timovima "Croate" koje vodi direktor Marijan Bušić.

Stručnjaci iz Južne Koreje imat će priliku i podrobnije se upoznati s iskustvima i stilom rada po čemu je modna marka "Croata" postala jedinstvena u svijetu, a posebno su zanimanje pokazali za inovacije u dizajnu i predstavljanje dizajnerskih proizvoda kroz kulturne projekte.

Koreanci su posjetili i Salon Croata u zagrebačkom Oktogonu gdje su sa zanimanjem razgledali brojne kolekcije kravata s originalnim uzorcima, rupce, šalove, prsluke, košulje i drugo.

Uoči njihova dolaska, glavna tema predavanja na njihovim fakultetima bila je upravo Hrvatska, domovina kravate i modna marka "Croata".

Šira javnost u Južnoj Koreji također se upoznala s Hrvatskom i "Croatom" u reportaži na državnoj televiziji, a korejski profesori ocjenjuju da će "Croata" uspjeti osvojiti korejsko modno tržište.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙