FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Žena se probudila pokraj mrtvog ljubavnika tri dana nakon zajedničkog odlaska u smrt

HONG KONG, 16. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Stanovnica Hong Kongaprobudila se pokraj mrtvog ljubavnika, tri dana pošto su odlučili daće zajedno otići u smrt, pišu novine od četvrtka.
HONG KONG, 16. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Stanovnica Hong Konga probudila se pokraj mrtvog ljubavnika, tri dana pošto su odlučili da će zajedno otići u smrt, pišu novine od četvrtka.

Četrdesetsedmogodišnja žena i njezin pedesetpetogodišnji ljubavnik popili su u subotu tablete za spavanje i zapalili drveni ugljen u svom stanu u kojemu su se zatvorili kad su odlučili da će se ubiti zbog financijskih teškoća.

No žena se vratila svijesti u srijedu ujutro i pronašla pokraj sebe mrtvog ljubavnika, piše South China Morning Post.

Pozvala je policiju i hitnu pomoć koji su potvrdili njegovu smrt, a nju su prevezli u bolnicu gdje se oporavlja, dodaju novine.

Ljubavnički par nije zatvorio prozor u stanu u četvrti Sha Tin u Hong Kongu, što je najvjerojatnije spasilo ženi život.

Stopa samoubojstva u Hong Kongu je među najvišim u svijetu, a posebno je porasla zadnjih godina. Više od tri osobe na dan oduzimaju si život u tom gradu sa 6,8 milijuna stanovnika.

Paljenje drvenog ugljena u dobro zatvorenom stanu kod čega nastaje kobni ugljični monoksid najčešći je način samoubojstva u Hong Kongu nakon skakanja s nebodera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙