FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Paul McCartney sa suprugom u Sloveniji proveo 24 sata

LJUBLJANA,18. svibnja(Hina) - Osnivač Beatlesa Paul McCartney upotpunoj je anonimnosti proveo 24 sata u Sloveniji, te produžio u BiH,gdje njegova supruga Heather Mills kao ambasadorica dobre volje UN-asudjeluje u humanitarnoj akciji za uklanjanje mina.
LJUBLJANA,18. svibnja(Hina) - Osnivač Beatlesa Paul McCartney u potpunoj je anonimnosti proveo 24 sata u Sloveniji, te produžio u BiH, gdje njegova supruga Heather Mills kao ambasadorica dobre volje UN-a sudjeluje u humanitarnoj akciji za uklanjanje mina.

Komercijalna televizijska postaja POP-TV objavila je ekskluzivno da je slavni par noć s ponedjeljka na utorak prespavao u Vili Bled, nekoć poznatoj i kao "Titova vila" jer se u njoj ponekad zadržavao bivši jugoslavenski predsjednik.

Slavni par uspješno je izbjegao kamere, te drugi dan popodne otputovao prema BiH privatnim zrakoplovom kojim su i doletjeli u Sloveniju. Od osoblja hotela doznalo se samo to da su se Paul i Heather upisali u knjigu gostiju i večerali u gostionici Okarina, a vozili su se i Bledskim jezerom u tradicionalnoj "pletni", čamcu na vesla.

63-godišnjem Paulu to je bio prvi posjet Sloveniji, dok je 37-godišnja Heather ovdje boravila nekoliko mjeseci 1990. godine, prije tragične prometne nesreće u kojoj je u Londonu 1993. izgubila nogu i prije nego što je upoznala Paula.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙