FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kod Raba pronađen katamaran ukraden u Grčkoj

RIJEKA,15. lipnja 2005.(Hina) - Dvoje slovačkih državljana koji su kodRaba zatečeni na katamaranu marke "Jeanneau", ukradenu u travnju nagrčkom otoku Krfu, uhićeni su i danas popodne sprovedeni u Istražnicentar riječkoga Županijskog suda, priopćila je primorsko-goranskaPolicijska uprava.
RIJEKA,15. lipnja 2005.(Hina) - Dvoje slovačkih državljana koji su kod Raba zatečeni na katamaranu marke "Jeanneau", ukradenu u travnju na grčkom otoku Krfu, uhićeni su i danas popodne sprovedeni u Istražni centar riječkoga Županijskog suda, priopćila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Slovački državljanin (1976.) i slovačka državljanka (1982.) sprovedeni su zbog osnovane sumnje da su počinili kažnjiva djela teške krađe i krivotvorenja isprava.

Plovilo marke "Jeanneau", model "Lagoon Power" 43, zatečeno je jučer oko 11 sati u uvali Eufemiji na Rabu.

Policija je u sklopu redovite provjere posumnjala u valjanost predočenih isprava te je brod zapljenjen i smješten u marinu rabske luke.

Djelatnici Odjela organiziranog kriminaliteta Sektora kriminalističke policije su u suradnji s djelatnicima policijskih postaja na Rabu i Krku utvrdili da je riječ o plovilu ukradenu između 12. i 13. travnja ove godine na otoku Krfu u Grčkoj.

Ukradeno plovilo je u vlasništvu austrijskog državljanina, a njegova vrijednost procjenjuje se na 2,1 milijun kuna, navodi PU.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙