FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Korekcije plaća i promjene u menadžmentu Podravke

ZAGREB, 14. lipnja 2005. (Hina) - Uprava Podravke donijela je odluku okorekcijama plaća dijelu menadžmenta s namjerom da te plaće buduovisne o uspješnosti pojedinog menadžera i kompanije u cjelini,priopćili su iz Podravke.
ZAGREB, 14. lipnja 2005. (Hina) - Uprava Podravke donijela je odluku o korekcijama plaća dijelu menadžmenta s namjerom da te plaće budu ovisne o uspješnosti pojedinog menadžera i kompanije u cjelini, priopćili su iz Podravke.

Korekcije plaća izvan tarife ide u oba smjera, odnosno povećanja i smanjenja plaća određenom dijelu menadžmenta, pri čemu će se, kako se napominje, vrednovati učinak svakog pojedinca u menadžmentu, a istodobno će se izraditi i temeljitija standardizacija plaća za određena radna mjesta.

Uprava očekuje da će ove korekcije donijeti uštede na godišnjoj razini od oko 2,1 milijuna kuna.

Uprava Podravke donijela je i odluku o opozivu i imenovanju nekoliko direktora sektora, a te promjene u Podravci tumače željom za poboljšanjem poslovnih rezultata i boljim upravljanjem troškovima.

No medijska nagađanja govore i o tome da su promjene u menadžmentu najveće domaće prehrambene tvrtke poduzete zbog pada prodaje u srednjoj Europi, odnosno Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj i Poljskoj.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙