FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Primorac odlučio da se zaposlenicima koji su štrajkali ipak plati dnevnica

ZAGREB, 14. lipnja 2005. (Hina) - Zaposlenicima srednjoškolskihustanova koji su se 9. lipnja. odazvali štrajku ipak će biti plaćenadnevnica za taj dan, odlučilo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja išporta na čelu s ministrom Draganom Primorcem.
ZAGREB, 14. lipnja 2005. (Hina) - Zaposlenicima srednjoškolskih ustanova koji su se 9. lipnja. odazvali štrajku ipak će biti plaćena dnevnica za taj dan, odlučilo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa na čelu s ministrom Draganom Primorcem.

Ministar se odlučilo na ovaj potez u dobroj volji i vjeri u nastavnike te imajući u vidu interese učenika i njihovih roditelja, navodi se u današnjem priopćenju iz Ministarstva.

Ministarstvo je zadovoljno ishodom događaja te zbog činjenice da se nešto više od 30 posto nastavnika odazvalo štrajku odnosno nešto više od 4,5 tisuće od ukupno 20.500 zaposlenika.

U priopćenju se prenosi izjava ministra Primorca u kojoj zahvaljuje velikoj većini nastavnika što su imali vjeru u sustav. "Ja vjerujem u ljude iz sustava obrazovanja, oni su stup ovog društva i upravo iz tog razloga donosim ovakvu odluku. No, isto tako vjerujem u dijalog svih socijalnih partnera te da ubuduće neće biti potrebe za ovakvim drastičnim mjerama, na štetu svih nas ali najviše učenika", stoji u izjavi ministra Primorca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙