FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izaslanstvo FIA-e u službenom posjetu HAK-u

ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik FIA-e Jean Meyer iglavni tajnik te najveće svjetske automobilističke asocijacije PeterDoggwiler službeno su jučer i danas boravili u posjetu Hrvatskomautoklubu, priopćeno je iz HAK-a.
ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik FIA-e Jean Meyer i glavni tajnik te najveće svjetske automobilističke asocijacije Peter Doggwiler službeno su jučer i danas boravili u posjetu Hrvatskom autoklubu, priopćeno je iz HAK-a.

Visoki FIA-ini dužnosnici posjetili su HAK-ove centre u Šibeniku i Kutini. Povod je posjeta međunarodno natjecanje mehaničara na poslovima pomoći na cesti iz srednje i istočne Europe, koje će se u listopadu održati u Hrvatskoj.

Tijekom službenih razgovora predsjednik HAK-a Ivo Bikić i glavni tajnik Nikola Vuković istaknuli su zadovoljstvo odličnom suradnjom i odnosima FIA-e i HAK-a.

HAK osobitu skrb pridaje aktivnostima koje pridonose povećanju sigurnosti cestovnog prometa i u tom je području nezaobilazan FIA-in partner.

Tijekom razgovora istaknut je velik problem stradavanja u prometnim nesrećama, u kojima u svijetu godišnje pogine čak 1,2 milijuna ljudi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙