FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: bura slabi, otvoren Paški most

ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Nakon slabljenja bure, Paški mostotvoren je za sve kategorije vozila, dok jak bočni vjetar mjestimiceusporava promet na autocesti A6, Rijeka-Zagreb, između tunela Tuhobići Kikovice, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Nakon slabljenja bure, Paški most otvoren je za sve kategorije vozila, dok jak bočni vjetar mjestimice usporava promet na autocesti A6, Rijeka-Zagreb, između tunela Tuhobić i Kikovice, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Ceste su mokre i skliske, mjestimično u istočnoj Slavoniji. HAK upozorava na odrone zemlje i kamenja na gorskim cestama, osobito na staroj cesti kroz Gorski kotar, te na Ličkoj i Jadranskoj magistrali.

Povremeno je pojačan ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima u Posavini, dok je promet teretnih vozila pojačan na izlazu s prijelaza Bajakovo.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

U petak, 10. lipnja, u dijelu unutrašnjosti vozit će se po barem mjestimično mokrim kolnicima, zbog čega HAK savjetuje oprezniju vožnju.

Također upozorava na brojne radove koji dodatno usporavaju promet, poput zatvaranja dionice autoceste A1 čvor Sveti Rok-čvor Zadar 2 od 19 do 7 sati.

U priobalju je moguć jak vjetar i poremećaji u trajektnom prometu.

Na graničnim prijelazima bez duljih čekanja, no s povremeno pojačanim teretnim prometom na Bajakovu, Macelju i Bregani, na izlasku iz zemlje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙