FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Europska komisija zadovoljna oslobađanjem Florence Aubenas

BRUXELLES, 12. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Europska komisija pozdravilaje u nedjelju u podne oslobađanje novinarke pariškog dnevnikaLiberation Florence Aubenas i njezina prevoditelja Husseina Hanouna,nakon pet mjeseci zatočeništva u Iraku.
BRUXELLES, 12. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Europska komisija pozdravila je u nedjelju u podne oslobađanje novinarke pariškog dnevnika Liberation Florence Aubenas i njezina prevoditelja Husseina Hanouna, nakon pet mjeseci zatočeništva u Iraku.

"Europska komisija zadovoljna je oslobađanjem francuske novinarke Florence Aubenas i njezina iračkog prevoditelja Husseina Hanouna te činjenicom da će se uskoro pridružiti svojim obiteljima", izjavio je dužnosnik Komisije u priopćenju.

Pozvao je "različite skupine u Iraku na oslobađanje svih preostalih talaca u zatočeništvu i postizanje ciljeva političkim putem radije nego nasiljem i zlostavljanjem".

Florence Aubenas, koja je napustila Bagdad tijekom nedjeljnog jutra, očekuje se navečer u zračnoj luci Villacoublay, u pariškom predgrađu, u pratnji novog šefa francuske diplomacije Phillippea Douste-Blazyja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙